Vrouw zoekt relatie

Het lijkt me heerlijk om weer samen met iemand op te lopen, het leven te delen met die ene speciale persoon, de liefde te ervaren, kortom samen een leven op te bouwen. Ik heb ondertussen een redelijk beeld van wie ik ben en waar ik voor sta. Ik probeer steeds meer vanuit m`n gevoel te leven en minder vanuit het denken. Ik ben nu eenmaal een gevoelsmens, maar vind het ook heerlijk om af en toe na te denken over de vragen van het leven of gewoon over een goed boek. Naast het denken ben ik een doener, dromer, maar ook nuchter en met beide voeten op de grond, ondeugend, eigenwijs, creatief, spontaan, verlegen en over het algemeen positief gestemd.
Ik hou van; koken (eten;-)) dansen, een nieuw huis(je) bouwen, lekker buiten te zijn, vrienden te zien, al die boeken nog te lezen die op mijn lijstje staan en gewoon te genieten wat het moment me brengt. Ik heb het gevoel dat er meer tussen hemel en aarde is, maar hang geen specifiek geloof aan. Eerlijkheid, respect en eigen verantwoordelijkheid (zowel voor elkaar als natuur ed) vind ik wel belangrijk.
Vrouw zoekt relatie
Ik zou het fijn vinden met je te kunnen praten(zonder de diepgang te schuwen), de slappe lach kunnen hebben samen, je recht in de ogen kunnen kijken en tegen je aan kunnen kruipen(zou het heel fijn vinden wanneer je langer bent, eerlijkheid en respect tonen én ontvangen. Maar ook het kunnen hebben over wie we zijn, hoe we in het leven staan en wat onze dromen zijn. En ja de welbekende klik voelen…

Het lijkt me leuk wat van je te horen als je je in mijn profiel herkent.

One Reply to “Vrouw zoekt relatie”

  1. Pingback: vrouw zoekt boer

Leave a Reply

Your email address will not be published.