lekker blondje

Hai,

Ik:
Ambitieus, maar geen carriere-trut. Sarcastische en cynische humor maar niet verbitterd of kwetsend. Vrouwelijk, maar geen make-up doos.Mooi blond, maar geen dom blondje. Spiritueel maar geen zweef teef. Nieuwsgierig en geinteresseerd in mijn medemens, maar geen bemoeial. Filosoof, maar geen ouwehoer. Spontaan, vrolijk, zorgzaam, lief, maar ook een keer niet! Kortom: van alles wat… Maar vooral ben ik gewoon mezelf! Ik ben niet perfect, pretendeer dat ook absoluut niet te zijn. Ook ik heb mijn schaduwen en donkere kanten, en gebreken, geestelijk en lichamelijk. Maar dat alles maakt mij ook weer wie ik ben.

Ik geniet enorm van de kleine dingen van het leven. Mijn motto is dan ook: “kijk eens naar hetgeen je hebt en geniet daarvan, i.p.v. altijd te kijken naar wat je niet hebt of wat anderen allemaal wel hebben”.

Eerlijkheid is voor mij het aller-belangrijkste in het leven. Ik kan niet zonder duidelijke en concrete communicatie. Leren van – en door anderen is een must!

Maar eh, ik ben eigenlijk vooral gewoon heeeeeel lief!! 😉

Jij?
Een beetje van het bovenstaande. Als je maar eerlijk, en vooral je zelf bent! Dan komen we vast een heel eind, denk je niet?

ps: ik hecht waarde aan fatsoen. M.a.w.: als ik jou een berichtje gestuurd heb (ja, ook vrouwen doen dat!), verwacht ik een reactie terug, ook als het een ‘nee’ is. Daar ga ik echt niet dood van heren! Ik heb meer respect voor je als je ook het lef hebt om ‘nee’ te zeggen, ipv niets te zeggen!t

One Reply to “lekker blondje”

  1. Pingback: blonde slet

Leave a Reply

Your email address will not be published.