ik zoek een man

Hi,

Leuk dat je mijn profiel bezoekt..

Wie ben ik ?
Een jeugdige, zorgzame, liefhebbende vrouw die gevoelig en sensitief is. Ook wel zelfbewust, maar niet arrogant, speels, maar geen speelpoes, ik kan wel ondeugend zijn!
Verder heb ik een goed gevoel voor humor en kan ook echt om mijzelf en situaties lachen, zit goed in mijn vel en ben vrij relaxed. Ik leef het leven met passie en geef op een intelligente, eigenzinnige wijze expressie aan mijn gedachten en wensen, kleed mij stijlvol maar wel enigszins trendy. ( pumps, gympen, rokje, spijkerbroek of een zomers jurkje)

Waar hou ik van om samen te doen?
Ik hou van lachen, plezier maken en genieten, avondjes uit maar ook lekker op de bank een goede film kijken, chemie, vrienden apart en samen, zomerzon met terras, strand, lekker eten en wijn, eigen leven maar ook samen, op vakantie of een weekend weg en vooral veel genieten samen.

ik zoek een man?
Ik val vooral op de slimme, romantische en interessante man.
Ik ga voor het ”Hart en authenticiteit”.
Mocht je denken Yes thats me!! lees dan vooral verder.

Ik geloof absoluut in de werking van chemie tussen twee mensen, voor mij geldt kwaliteit boven kwantiteit en eerlijkheid en vertrouwen zijn heel belangrijk voor mij.

En als laatste nog:
Als je gebonden bent een stevige roker of als je je ex nog niet verwerkt hebt, puur uit bent op een one nightstand reageer dan a.u.b. niet.
datingsite van Lindy uit Amsterdam.
Tot gauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published.